Церква св.Іоана Богослова

Розмір зображення: 1200:733 піксел

Фото Стефана Таранушенка і Павла Жолтовського з експедиції Харківського музею українського мистецтва. 1920-і рр. (?) Опубліковано 5.04.2020 р. . Ліворуч – стара церква, праворуч – нова церква (1915 р.).

Церква св.Іоана Богослова – час побудови невідомий, ремонт 1828 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 225].

Церква св.Іоанна Богослова 1903 р. дерев’яна [Памятники истории и культуры Украинской ССР: каталог-справочник. – К.: Наукова думка, 1987 г., с. 52].

Дерев’яна церква св.Іоана Богослова 1902 – 1915 рр. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 75].