Церква св.Миколи

Церква св.Миколи збудована в 1744 р. – дубова, крита гонтою. Пересипана в 1870 р., при цьому з півночі та півдня прибудовано два квадратні зруби. В кінці 19 ст. була покрита залізом. На початку 20 ст. її збирались розібрати.

Дзвіниця дерев’яна збудована біля 1763 р., розібрана біля 1894 р. Нова дерев’яна церква та дерев’яна дзвіниця збудована в 1896 р. [Сецинский Е.И. Исчезающий тип деревянных церквей Подолии. – Каменец-Подольский: 1904 г., с. 22 – 23].

Церква св.Миколи збудована у 1744 р. – дерев’яна триверха. Дзвіниця дерев’яна. Іконостас 2-ярусний. Нова дерев’яна церква збудована у 1896 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 346 – 347].

В документі про перетворення уніатських церков Гайсинского повіту на православні зазначена як церква св.Михаїла (27.09.1794 р.) [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 15].