Церква св.Михаїла

Церква була у 18 ст. – дерев’яна триверха, згоріла у к.18 ст. Нова церква св.Михаїла збудована у 1813 р. на старому місці – кам’яна одноверха. До 1883 р. мала вигляд костелу, з ліхтариком на даху; у 1884 р. зроблено купол, замість гонтового даху – залізний. Іконостас 5-ярусний старовинний. У 1883 р. окремо від церкви збудована дзвіниця [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 691]. Церква св.Миколи [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 38]. Про необхідність збереження 5-ярусного іконостасу цієї церкви клопотався у 1931 р. директор Могилів-Подільського музею О.Іванов [Нестуля О. Доля церковної старовини в Україні. – К.: 1995 р., т. 2, с. 28].