Церква св.Кузьми і Дем’яна

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 243]. Церква св.Кузьми і Дем’яна відома з напису 1727 р. на книзі та візити 1790 р. – дерев’яна триверха. У к.18 ст. була ветхою, розібрана після будівництва нової церкви. Нова церква збудована у 1808 – 1812 рр. на новому місці – кам’яна одноверха, дах гонтовий. У 1834 і 1842 рр. влаштовано залізний дах. У 1884 р. склепіння зміцнені залізними скріпами. У 1822 р. збудована окрема кам’яна дзвіниця. У 1837 – 1838 рр. надбудовано один ярус дзвіниці. Новий іконостас 1815 – 1816 рр. – -ярусний [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 644 – 645].