Церква Різдва богородиці

Церква Різдва Богородиці дерев’яна відома з [1734] р.; перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 21, 60, 70]. Церква збудована у 1732 р. на горі на північ від каменю Болган. Зруйнована татарами у 1757 р. Нова церква збудована у 1757 р. на новому місці на південь від каменя Болган – дерев’яна одноверха; у 1901 р. вже не використовувалась, її збирались розібрати. Нова церква Різдва богородиці збудована у 1877 – 1888 рр. – кам’яна [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 829 – 830].