2009 р. Львівська облрада вимагає від Черновецького скасувати рішення про демонтаж пам’ятника…

2009 р. Львівська облрада вимагає від Черновецького скасувати рішення про демонтаж пам’ятника І. Франку у Києві

Дата: 10.04.2009

Львівська облрада звернулася до Київської міськради з вимогою скасувати рішення про демонтаж пам’ятника Іванові Франку, встановленого у місті Києві біля Національного академічного українського драматичного театру імені Івана Франка. За це рішення проголосувало 80 депутатів під час сесії Львівської обласної ради сьогодні, 10 квітня.

«Звертаємося до вас із проханням скасувати безглузде рішення щодо знесення чи перенесення пам’ятника славетному синові України – Івану Франкові, усвідомлюючи той факт, що в державі є національні святині, на які не можна зазіхати», – наголошується у зверненні.

Джерело: «Західна інформаційна корпорація»