^Білгород-Дністровський м

Вкладені елементи

Городище Тіра-Білгород – пам’ятка археології (античність, розвинуте середньовіччя) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р.…
Тіра (+)
Склеп підкурганний Скіфська Могила – пам’ятка археології (античність) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення…
Склеп підкурганний Скіфська Могила (+)
Фортеця 1438 – 1454 рр., архіт. Федорок, перебудови 16 – 17 ст. [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957…
Фортеця (+)
Церква Вознесіння 1815 – 1820 рр. 	Собор Вознесіння (вул.Свердлова, 75а). Діючий в 2005 р. 	Джерело: Храмы и монастыри Одессы и Одесской области. –…
Церква Вознесіння (+)
Церква Спаса
Церква Спаса (+)
Церква болгарська св.Георгія
Грецька церква 13 – 14 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 68]. …
Церква грецька св.Іоана Предтечі (+)
Вірменська церква 13 – 14 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 68]. …
Церква вірменська богородиці (+)
2010 р. Білгород-Дністровський. Частина перша