^Бар м

Кляштор кармелітів

Кляштор кармелітів

Розмір зображення: 750:562 піксел

Згадка: [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 12 – дата заснування]. Кляштор кармелітів згадано [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 750 – 753]. [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 484; ГСС, т. 4, с. 154].

Кармелітський монастир 1531 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Кармелітський монастир 1531 – 1787 рр. (вул.Інтернаціональна, 55) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Вкладені елементи

Генеральный план: 	1 – церковь с кельями; 	2 – кельи; 	3 – колокольня. 	[Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1985…
Генеральный план
Келії. Фрагмент фасаду 	Недалеко от замка, красиво отражаясь в воде, выделяется крупное двухэтажное здание – бывший кляштор (монастырь) кармелитов,…
1988 г. По восточному Подолью
Автор: Манита Оксана. Снято: 16 августа 2007 sobory.ru
2007 р. Загальний вигляд
Костел (Покровська церква) з келіями 1791 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України…
Костел (+)
Корпус келій 1787 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки…
Келії (+)
Дзвіниця 1908 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України,…