Нове с-ще

Перейменування: стара назва с-ще залізничної станції Хорол, нова назва Нове [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Населений пункт приєднано (або включено в смугу) м Хорол. Рішення № 5267-XI прийняла Верховна Рада України 26.01.1988 р. Дата опублікування 01.02.1988 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 6, ст.143).

Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (26.01.1988, № 5267-XI): Включити в межі міста Хорола Полтавської області селище Нове і село Могильне Хорольської міськради разом з прилеглими землями та землі промислової зони загальною площею 486,4 гектара, які за генеральним планом розвитку міста передбачається використовувати під промислове і житлове будівництво.