Будинок, у якому жив і працював І. Стравинський

Будинок, у якому жив і працював І. Стравинський – пам’ятка історії (1907-1908 роки) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Будинок, у якому жив і працював композитор І.Ф. Стравінський – пам’ятка історії (1907 – 1908 рр.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Єдиний у світі музей Ігоря Стравінського відкрито в Устилузі (1 Жов 2013)

У м. Устилуг Волинської області відкрили після реставрації музей-садибу Ігоря Стравінського. Особливість музею полягає в тому, що, крім експозиції, у його приміщенні розташована музична школа, а також є концертна зала.