Тулинці с

Церква Різдва богородиці

Розмір зображення: 522:800 піксел

Богородицька церква 1779 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною держави” № 442 від 6.09.1979 р.].

Дерев’яна церква Різдва богородиці 1779 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 100].

Церква Різдва богородиці 1779 – 1784 рр. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Ухвала колегії ради Київської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури (17 Кві 2013)

Допоможемо зберегти пам’ятку дерев’яного зодчества 18 ст. – церкву Різдва Пресвятої Богородиці у Тулинцях Миронівського району… [Ну, якщо не церкву, то хоч постанову маємо.]

Довідка на сайті

Вкладені елементи

РОЖДЕСТВА БОГОРОДИЦЫ ЦЕРКОВЬ, 1784 г. Расположена на пригорке на окраине села на месте старой. 	Деревянная на каменном фундаменте трехсрубная с…
1985 р. Загальний вигляд з південного сходу
1985 р. Загальний вигляд з південного сходу (+)