2008 р. От удара молнии загорелась церковь ХІХ века

В селе Нараев Бережанского района от удара молнии загорелась церковь, построенная в начале ХІХ века.

Как сообщили УНИАН в центре общественных связей областного управления Министерства по вопросам чрезвычайных ситуаций Украины, пожар возник в церкви Воздвижения честного креста, построенной в 1830 году.

Пламя частично повредило деревянные конструкции купола.

По словам работников МЧС, во время тушения пожара было спасено материальных ценностей на сумму около 1 млн. гривен.

Від удару блискавки на Тернопільщині загорілася церква ХІХ століття

У селі Нараїв Бережанського району Тернопільської області від удару блискавки загорілася церква, збудована на початку ХІХ ст. Як повідомили кореспондентові в центрі громадських зв’язків обласного управління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України, пожежа виникла 14 липня о 16.20 у церкві Воздвиження чесного хреста, спорудженій у 1830 році.

Полум’я частково пошкодило дерев’яні конструкції куполу. За словами працівників МНС, під час гасіння пожежі було врятовано матеріальних цінностей на суму близько 1 млн гривень, повідомляє УНІАН.

Джерело: “Газета по-українськи”