2008 р. Могилу Леонтовича збираються оновлювати

Дата: 02.08.2008

Музей Миколи Леонтовича на малій батьківщині всесвітньо відомого композитора на Тепличчині (Вінницька область) незабаром буде оновлено, обіцяє обласна влада. Втім, дана будівля не єдина в районі потребує реконструкції та капітального ремонту. Збудований ще за радянських часів, музей Миколи Леонтовича потребує капітального оновлення. Впродовж багатьох років виділених коштів вистачало на косметичні ремонти, тим часом фундамент приміщення осідав, створюючи аварійно-небезпечну ситуацію.

Нинішнього року влада обіцяє: музей всесвітньо відомого композитора матиме належний вигляд. Наразі село Марківка в очікуванні надходженні коштів. Планують упорядкувати і могилу композитора, яка знаходиться неподалік музею, адже її ООН занесла до списків світової культурної спадщини.