Дотепер існують рештки замку (північно-східна башта з фрагментами мурів) та костел з келіями. За збереженими рештками встановити абрис плану замкових укріплень без спеціальних досліджень неможливо. Північно-східна башта – наріжна, мурована з вапняку, кругла в плані (діаметр – 10 м), триярусна, з високим фігурним аттиком у вигляді корони. Перші два яруси перекрито склепіннями, 3-й – по дерев’яних балках. Яруси сполучаються внутрішньостінни-ми сходами. Бійниці 1-го бойового ярусу – ключо-подібні, з отворами характерного для XV ст. абрису; 2-го ярусу – широкі, аркові, зі щоками, що розходяться в обидва боки; 3-го ярусу – з маленькими зовнішніми прямокутними отворами й широкими внутрішніми камерами. Фрагменти замкових мурів зберегли в рівні 2-го ярусу бійниці з невеличкими прямокутними зовнішніми отворами та щоками, що розходяться всередину, внутрішній обріз муру та гнізда для влаштування дерев’яної бойової галереї.

Джерело: Пам’ятки архітектури та містобудування України. – К.: Техніка, 2000 р., с. 265 – 266.