Поселення

Смішко М.Ю. Поселення 3 – 4 ст. н.е. із слідами скляного виробництва біля с.Комарів Чернівецької області. – Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині, 1964 р., т. 5, с. 67 – 70.

Безбородов М.А. Исследование стёкол из стеклоделательной мастерской 3 – 4 вв. н.э. у с.Комаров. – Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині, 1964 р., т. 5, с. 81 – 85.

Щапова Ю.Л. Результаты спектрального анализа стеклянных изделий и брака из стеклоделательной мастерской, открытой в с.Комаров. – Матеріали і дослідження з археології Прикарпаття і Волині, 1964 р., т. 5, с. 86 – 87.

Смишко М.Ю., Щапова Ю.Л. Раскопки у с.Комарово-Днестровка. – “Археологические открытия 1974 г.”, М., 1975 г., с. 355.

Щапова Ю.Л. Мастерская по производству стекла у с.Комарово. – Советская археология, 1978 г., № 3, с. 230 – 242.