Шептицького пл.

Шептицького пл.

Розмір зображення: 800:600 піксел

Площа Андрія Шептицького знаходиться в центрі міста, на захід від площі Ринок, відділена від неї одним рядом будинків. За совітів – Урицького пл. . .

2012 р. Панорама площі з південного сходу (+)
Вигляд з боку площі Шептицького, на яку виходить задній фасад будинку. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
2012 р. Будинок по вул. Галицькій, 17
2012 р. Будинок по вул. Галицькій, 21-23 (+)
2012 р. Будинок по вул. Галицькій, 25
2012 р. Будинок по вул. Галицькій, 29
Костел 17 ст. і дзвіниця 18 ст. (пл.Урицького, 8) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав,…
Костел діви Марії (+)
2012 р. Панорама площі з північного заходу (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Фонтан споруджено на місці, де колись стояв пам’ятник імператору Францу-Йосифу 1-у.
2012 р. Фонтан зі скульптурою діви Марії (+)
Костел єзуїтів 1729 р. (пл.Урицького, 23) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р.,…
Костел Воскресіння (+)