Поселення

Вакуленко Л.В. Памятники культуры карпатских курганов у с.Глубокое. – “Археологические исследования на Украине в 1967 г.”, К., 1968 г., т. 2, с. 169 – 172.

Вакуленко Л.В. Дослідження гончарної майстерні на Глибоцькому поселенні. – “Слов’яно-руські старожитності”, К., 1969 р., с. 45 – 50.

Вакуленко Л.В. Розкопки поблизу с.Глибокого. – “Археологічні дослідження на Україні в 1969 р.”, К., 1972 р., т. 4, с. 244 – 247.

Вакуленко Л.В. Розкопки Глибоцького поселення культури карпатських курганів. – “Матеріали 13-ї конференції Ін-ту археології АН УРСР”, К., 1972 р., с. 282 – 285.

Вакуленко Л.В. Раннеславянское поселение у с.Глубокого в Прикарпатье. – “Раннесредневековые восточнославянские древности”, Лг., 1974 г., с. 242 – 251.