Стоянка палеолітична

Козубовський Ф.А. Нова палеолітична стоянка [Чулатове 1]. – Наукові записки Інституту історії матеріальної культури, 1935 р., т. 5-6, с. 177 – 178.

Пидопличко И.Г. Палеолитическая стоянка Чулатов 1. – Советская археология, 1940 г., т. 5, с. 65 – 80.

Воєводський М.В. Крем’яні і кістяні вироби палеолітичної стоянки Чулатів 1. – “Палеоліт і неоліт України”, К., 1947 р., т. 1, с. 107 – 119.

Гремяцький М.А. Фрагмент черепної кришки людини з палеолітичної стоянки Чулатів 1. – “Палеоліт і неоліт України”, К., 1947 р., т. 1, с. 121 – 122.

Підоплічко І.Г. Палеолітична стоянка Чулатів 1 (Крейдяний Майдан): звіт про розкопки 1935 – 1936 рр. – “Палеоліт і неоліт України”, К., 1947 р., т. 1, с. 123 – 148.

Галич Д.З. Палеолітична стоянка Чулатів 2 (Робочий Рів): короткий звіт про розкопки 1936 р. – “Палеоліт і неоліт України”, К., 1947 р., т. 1, с. 149 – 154.

Воеводский М.В. Палеолитическая стоянка Рабочий Ров (Чулатово 2). – “Ископаемый человек и его культура на территории СССР”, М., 1952 г., с. 101 – 132.

Леонова М.Б. Производственные комплексы стоянки Чулатово 2 (Рабочий Ров). – Проблемы истории СССР, 1976 г., т. 5, с. 3 – 20.