Церква св.Іоана Богослова

Церква св.Іоанна Богослова відома з 1788 р. – дерев’яна мала, подібна до хати; перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 23, 35, 62; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 247]. Церква св.Іоанна Богослова відома з презенти С.Любомирського 1756 р. За переказом, спалена турками. нова церква збудована в 1781 р., розширена в 1800 р., існувала до 1896 р. В 1794 р. парафія перейшла на православіє. Нова церква збудована в 1883 р. Довжина її з дзвіницею 29 арш. (20.5 м), ширина 10.25 арш. (7.27 м). Шанована ікона скорботної богородиці без немовляти; зверху зображення Спасителя, по боках – св.Миколи, Тихона, Флора і Лавра [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 37 – 38].