Криве с

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 18 липня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Львівської області»: населені пункти Кам’янсько-Новівської сільської ради Магерівського району –… хутір Кам’янка Криве іменувати хутір Кривокам’янка

Рішення про перейменування села Кривокам’янка на село Криве прийняла Львівська обласна рада 18.12.1990 р. Дата опублікування 01.03.1992 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 9, стор.252).

Виконавчий комітет Львівської обласної Ради народних депутатів рішенням від 18 грудня 1990 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Нестеровському районі уточнив назву села Кривокам’янка Новокам’янської сільради на село Криве.