Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового тризуба

Українські поховання на кладовищі на Волі

Православний цвинтар на Волі: могили 16-ох генералів, а також кількадесяти сьрашин та козаків Армії УНР, серед них: генерала Марка Безручка (1883–1944), організатора 6-ої Січової стрілецької дивізії,учасника походу на Київ у квітні 1920 р., командира оборони Замості в серпні 1920 р., у міжвоєнний період працівника польського Військового географічного інституту(будівля збереглася); Володимира Сальського (1885–1940), командира Армії УНР, міністра Уряду УНР; Василя Біднова (1874–1935), члена Української Центральної Ради, історика релігії, професора Варшавського університету; Олександра Чубука-Подольського (1887–1960), учасника походу на Київ у 1920 р., згодом православного капелана Польського війська; Олександра Пащевського (1874–1944), генерала й головного капелана Армії УНР, потім пароха собору святої Марії Магдалини у Варшаві.

Підготував І. Парнікоза