Тисобикень с

Історичні адміністративні поділи

Указ Президії ВР УРСР від 25 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Закарпатської області»: село Бекень Севлюшської округи іменувати село Бобове.

Рішення про перейменування села Бобове на село Тисобикень прийняла Верховна Рада України 19.10.2000 р. Рішення № 2060-III. Дата опублікування 08.12.2000 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 49, ст.433).

Верховна Рада України постановляє (19.10.2000, № 2060-III): Відновити колишні найменування окремим населеним пунктам Виноградівського району Закарпатської області: селу Бобове – село Тисобикень.

Довідка у Вікіпедії:

Попович И.И. Раскопки кургана в с.Бобовом Виноградовского района. – “Археологические исследования на Украине в 1976 – 1977 гг.”, Ужгород, 1978 г., с. 56 – 57. [Курган раннього залізного віку]