Завадка с

Історичні адміністративні поділи

Кор[олева] Ізабела надає парафію в с. Завадці свящ[енику] Ігнату, в сумі 32 зл[отих], і потверджує права його родини на млин в тім же селі. 18 червня 1556 р. [Грушевський М. С. Сторінка з історії українсько-руського сільського духовенства (1899 р.), ].

Кор[оль] Жиґимонт Авґуст позволяв війту Івану Лазуровичу поставити церкву в с. Ільничку Малім і зайняти місце священика при ній або передати сину, наколи будуть здатні до того. 28 лютого 1568 р. [Грушевський М. С. Сторінка з історії українсько-руського сільського духовенства (1899 р.), ].

Кор[оль] Стефан потверджує продажу парафії в с. Завадці Івану поповому сину і забезпечує йому сю парафію до віку. 30 вересня 1578 р. [Грушевський М. С. Сторінка з історії українсько-руського сільського духовенства (1899 р.), ].