Горішні Плавні м

Історичні адміністративні поділи

Перейменування: до 1972 р. звалось Комсомольське, 24.04.1972 р. дано нову назву Комсомольськ [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1973 р. – К. : Політвидав, 1973 р.].

Верховна Рада України постановляє (23.12.2010, № 2873-VI): Верховна Рада України постановляє: 1. Змінити межі міста Комсомольськ Полтавської області, збільшивши територію міста на 3371,20 гектара земель, що знаходяться у віданні Комсомольської міської ради, та затвердити територію міста Комсомольськ загальною площею 11096,80 гектара. 2. Встановити межі міста Комсомольськ Полтавської області згідно з додатком ( 2873а-17 ).

Постанова Верховної ради України від 19.05.2016 р. про перейменування міста Комсомольськ на місто Горішні Плавні .

Список літератури – на сайті «».