Мала Слобідка с

Історичні адміністративні поділи

Село Слободзея засноване в 1 пол. 18 ст., до кін. 18 ст. звалось слобідкою Белінського [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9].

Указ Президії ВР УРСР від 1 лютого 1945 р. « та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Одеської області»: село Слободзея іменувати село Мала Слобідка і Слободзейську сільраду — Малослобідська.

12 вересня 1967 року село Мала Слобідка приєднане до села Тимкове [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1973 р. – К.: Політвидав, 1973 р.].

3 січня 1975 року виконком Одеської облради виділив північну частину села Тимкове Тимківської сільради в окремий населений пункт, поновив йому найменування — село Мала Слобідка.