Рівнинне с

Історичні адміністративні поділи

Новозбудоване (1986 р.) село Калинівського відділку Корделівського радгоспу [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1987 р. – К.: 1987 р.].

Указом Президії Верховної Ради Української РСР від 1 грудня 1986 року присвоєно найменування новозбудованим населеним пунктам у Вінницькій області: поселенню відділку «Калинівський» Корделівського елітно-насіннєвого радгоспу (Калинівський район) – селище Рівнинне; поселенню центральної садиби Уладово-Люлинецької дослідно-селекційної станції (Калинівський район) – село Уладівське; поселенню бригади № 2 Уладово-Люлинецької дослідно-селекційної станції (Калинівський район) – селище Яблуневе; поселенню залізничної станції Козятин-ІІ (Козятинський район) -селище Залізничне.