Церква Покрови

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 241]. Церква збудована у 1800 р. (куплена у с.Волосівці Летичівського повіту). Нова церква Покрови збудована у 1880 р. – дерев’яна хрещата [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 861 – 862].

Дерев’яна церква Покрови 1880 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 136]. – Показана в с.Іванківці Городоцького району, але це помилка: в цьому селі Сіцінський описав дві церкви, і неможлива річ, щоб церква, збудована у 1880 році, не потрапила до його опису.