Національне управління міграції Аргентинської республіки

В Буенос-Айресі в будівлі Національного управління міграції Аргентинської республіки (Avenida Antártida Argentina 1355) вручили дипломи видатним іммігрантам на знак визнання їхньої праці та внесок у суспільство.

Серед нагороджених був і представник радіопрограми "Голос України" Володимир Данилишин, повідомив пресовий референт Референтури преси УКТ "Просвіта" в Аргентині Хав’єр Апонюк Савич у Facebook. "Один із моїх наставників і друг Володимир Данилишин був відзначений за плідну роботу в громаді та як невтомний популяризатор української справи. Радіопрограма «Голос України», започаткована у 2001 році, дала нам нагоду познайомитися краще. Сьогодні на відстані ми виробляємо контент, як 18 років тому, хоча сумую за робочими обідами та студійними сесіями. УКТ "Просвіта" вітає Володимира Данилишина з цїєю відзнакою. Дякую, Вчителю, за Вашу роботу та Ваш приклад", – написав Хав’єр Апонюк Савич. На події, організованій Національним управлінням з питань міграції Аргентинської Республіки, взяли участь директор Горасіо Хосе Гарсія, президент Аргентинської федерації громад Хуан Естебан Баллестреті та директор з інституційних справ Хуан Саррафіян. Як відомо, з 2001 року по середах на середніх хвилях (AM 670 КГц Radio Antártida) УКТ «Просвіта» випускає свою радіопрограму «Голос України».

Підготував Іван Парнікоза, НІАМ "Київська фортеця".