Місцезнаходження палеолітичне

Рудинський М., Вороний А. З приводу знахідки в м.Журавці на Прилуччині. – Антропологія, 1928 р., № 1, с. 65 – 72.

Рудинський М.Я. Досліди в Журавці. – Антропологія, 1929 р., № 2, с. 140 – 151.

Вороний А. Сліди перебування людини старої кам’яної доби в м.Журавці Варвинського району. – Бюлетень Прилуцького окружного музею, 1929 р., № 2, с. 27 – 30.

Крокос В.І. Умови залягання палеоліту в м.Журавці на Прилуччині. – Антропологія, 1929 р., № 2, с. 135 – 139.

Рудинський М.Я. Журавка: справоздання за розкопки р.1929. – Антропологія, 1930 р., № 3, с. 98 – 122.

Вороний А. Матеріали до геології Журавської палеолітичної стації 1928 – 1929 рр. – Антропологія, 1930 р., № 3, с. 123 – 132.

Підоплічко І.Г. Гризуни та хижаки з розкопин у с. Журавці Прилуцької округи. – Антропологія, 1930 р., № 3, с. 133 – 147.

Різниченко В.В. Геологічні та геоморфологічні умовини Журавської палеолітичної стації. – Антропологія, 1931 р., № 4, с. 185 – 190.