Давньоруське місто Воїнь

Розмір зображення: 800:559 піксел

Гончаров В.К. и др. Раскопки древнерусского города Воиня в 1956 г. – Краткие сообщения Института археологии АН УССР, 1959 г., т. 8, с. 60 – 71.

Юра Р.О. Археологічні дослідження городища Воїня. – Український історичний журнал, 1960 р., № 1, с. 149 – 151.

Юра Р.О. Висла печатка з Воїнського городища. – Історичні джерела та їх використання, 1964 р., т. 1, с. 284 – 286.

Кілієвич С.Р. Археологічні розкопки біля с.Жовнин. – Археологія, 1965 р., т. 19, с. 189 – 195.

Сергеев Е.С. Фауна района древнерусского города Воинь. – Природная обстановка и фауны прошлого, 1965 г., т. 2, с. 120 – 123.

Уманська А.С. Птахи із слов’янського поселення Воїнська гребля. – “Наземні хребетні України”, К., 1965 р., с. 104 – 106.

Довженок В.Й., Гончаров В.К., Юра Р.О. Древньоруське місто Воїнь. – К.: 1966 р. – 148 с.

Тимченко Н.Г. Про свійських собак з древньоруського міста Воїнь. – Збріник праць Зоологічного музею, 1969 р., т. 33, с. 104 – 107.

Дяденко В.Д. Давньоруський могильник біля с.Жовнин Черкаської області. – “Матеріали 13-ї конференції Ін-ту археології АН УРСР”, К., 1972 р., с. 312 – 314.

Пуцко В.Г. Греческая надпись из Воиня. – Нумизматика и эпиграфика, 1974 г., т. 11, с. 209 – 214. [на срібному хресті кін.11 ст.]

Куза А.В. Печати Евстафия: о некоторых особенностях русской сфрагистики конца 11 в. – Советская археология, 1977 г., № 3, с. 121 – 129.