Запоріжжя м

Історичні адміністративні поділи

Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (16.06.1988, № 6039-ХІ): Включити в межі міста Запоріжжя частину території Вільнянського і Запорізького районів загальною площею 1137,7 гектара, яку за генеральним планом розвитку міста передбачається використати під промислове та житлове будівництво.

Цифрова карта міста: .

В Запорожье снесли очередной памятник Ленину (17.02.2015 г.)

В Южном микрорайоне Запорожья сегодня ночью группа неизвестных снесла бюст Ленина. Памятник находился на территории базы отдыха «Виктория».

Памятник Орджоникидзе демонтировали в Запорожье (9.03.2016)

В среду в Запорожье перед зданием Вознесеновской райадминистрации демонтировали бюст Серго Орджоникидзе.

В Запорожье демонтируют самого большого Ленина в Украине (16.03.2016)

Антоніна Фролова Як виглядає [Покровський] кафедральний собор у Запоріжжі, що постраждав від нічної російської атаки – фото (18.10.2023 р.)