^Херсон м

Вкладені елементи

Херсон. Гравюра невідомого художника за картиною Ф.Алексеєва. Сер. 19 ст. 	Джерело: З української старовини. – К.: Мистецтво, 1991 р., с. 258.
Сер. 19 ст. Вигляд з боку Дніпра (+)
Фортеця
Фортеця (+)
Бібліотека 1897 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною…
Бібліотека (+)
Резиденція губернатора 1905 р. (вул.Перекопська, 4/14) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Будинок губернатора (+)
Жилий будинок 1 чв.19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Житловий будинок
Жилий будинок сер.19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Житловий будинок (+)
Житловий будинок 18 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 91]. 	Жилий…
Житловий будинок
Житловий будинок
Гостиний будинок
Гостиний будинок
Заїжджий будинок
Заїжджий будинок
Святодухівський собор 1836 р. і дзвіниця 1836 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав,…
Собор св.духа (+)
Миколаївська церква 1 пол.19 ст. (вул.Ломоносова, 69) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури…
Церква св.Миколи
Греко-Софійська церква 1780 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 91]. …
Церква св.Софії
Синагога