Поселення трипільське Коломийщина 2

Пассек Т.С., Безвенглинский Б.П. Новые открытия Трипольской археологической экспедиции в 1939 г. – Вестник древней истории, 1939 г., № 4, с. 186 – 192.

Пассек Т.С., Кричевский Е.Ю. Трипольское поселение Коломийщина: опыт реконструкции. – Краткие сообщения Института истории материальной культуры, 1946 г., т. 12, с. 14 – 22.

Пассек Т.С. Трипільське поселення Коломийщина: розкопки 1934 – 1938 рр. – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 9 – 41.

Пассек Т.С. Звіти про розкопки жител (площадок) № 1, 2, 4, 11 (поселення Коломийщина). – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 43 – 177.

Кричевський Є.Ю. Звіти про розкопки площадок № 13, 23, 5, 14. – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 179 – 284.

Кульська О.А. Кераміка трипільської культури: хіміко-технологічне дослідження. – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 307 – 323.

Кульська О.А., Дубіцька Н.Д. Будівельні матеріали трипільської культури: хіміко-технологічне дослідження. – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 325 – 335.

Кричевський Є.Ю. Розкопки на Коломийщині і проблема трипільських площадок. – “Трипільська культура”, К., 1940 р., т. 1, с. 479 – 592.