Бубнівка с (Наркевицька ТГ)

Історичні адміністративні поділи

До 1967 р. звалось Велика Бубнівка, в 1967..1971 рр. дано нову назву Бубнівка [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1973 р. – К.: Політвидав, 1973 р.]. За переказом, спочатку був Личманів Хутір; по дорозі до с.Пахутинці було с.Лозовики, по дорозі до Чорноострова – с.Васильківці. Обидва села знищені татарами, їх жителі перейшли у Личманів Хутір [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9]. Згадується з 1569 р. [Історія міст і сіл УРСР : Хмельницька область. – К. : ГРУРЕ, 1971 р.].

В 1905 р. поруч існувало окреме село Людвиківка (6 верст від Трительників, 10 верст від Купина, 11 верст від Війтівців) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 70]. Судячи з віддалей, це західна частина сучасної Бубнівки.