Вулиці

Небесної Сотні вул.

Вулиця Небесної Сотні – за совітів вул. Радянська.

Ця сторінка є незавершеною статтею про об’єкт класу «Вулиця». Ви можете допомогти розвитку проекту, якщо надішлете нам для публікації на сайті додаткові описи, бібліографічні дані, посилання на інші ресурси Інтернету, які стосуються даного об’єкту.

Для цього скористайтесь формою зворотнього зв’язку.

Вкладені елементи

Готель «Лондон» (швейна фабрика), 1901 р. , вул. Небесної сотні, 12. Припускається, що автором проекту був В. Городецький 	Джерело: Умань. План…
Готель «Лондон» (№ 12) (+)
Монастир Богородиці (№ 31)
Монастир Богородиці (№ 31) (+)
Центральна частина головного фасаду. Фото Івана Парнікози. 4 жовтня 2017 р. 	Вище народне училище (педагогічне училище), 1892 р. – вул. Небесної…
Вище міське народне училище (№ 33)
Братська могила міліціонерів (№ 35)
Коментар: Павло Халебський бачив її 16.06.1654 р. Собор св.Миколи 1812 р., розширено в 1852 р. [Źródła do dziejów…
Церква св.Миколи (№ 37)
[1986 г.] Бічний фасад [Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1986 г., т. 4, с. 243] 	Торгові ряди 19 ст. [Пам’ятники…
Торговельні ряди (№ 43) (+)
Збереглася до нашого часу на території заводу Мегомметр на ділянці по вул. Небесної сотні, 49. Проглядається на космознімку території заводу над…
Старобазарна синагога (№ 49)
Пам’ятник Максиму Залізняку та Івану Гонті, південно-східне закінчення вул. Небесної Сотні, над каньйоном р. Уманки. 	Джерело: обстеження на місці…
Пам’ятник Максиму Залізняку та Івану Гонті (+)