^Храми

Розмір зображення: 600:800 піксел

Коментар: Павло Халебський бачив її 16.06.1654 р. Собор св.Миколи 1812 р., розширено в 1852 р. [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin : 2000, t. 1, cz. 1, s. 128].

Церква св.Миколи 1812 р. (вул. Небесної Сотні (кол. Радянська), 37) [Памятники истории и культуры Украинской ССР : каталог-справочник. – К. : Наукова думка, 1987 г., с. 577].

Вкладені елементи

Церква св.Миколи 1812 р. (вул. Небесної Сотні (кол. Радянська), 37. Фото Івана Парнікози, 14 червня 2011 р.
Церква св.Миколи
Церква св.Миколи 1812 р. (вул. Небесної Сотні (кол. Радянська), 37. Фото Івана Парнікози, 4 жовтня 2017 р.
Церква св.Миколи
Церква св.Миколи 1812 р. (вул. Небесної Сотні (кол. Радянська), 37, Фото Івана Парнікози, 4 жовтня 2017 р.
Церква св.Миколи
Церква св.Миколи 1812 р. (вул. Небесної Сотні – кол. Радянська), 37, Фото Івана Парнікози, 4 жовтня 2017 р.