Либохора с

Історичні адміністративні поділи

Кор[олева] Бона поручає осадити село (Любогорчу) Олексі Ревтовичу і надає йому війтівство в нім. 10 жовтня 1553 р.

Кор[оль] Жиґимунт Авґуст потверджує сю грамоту і продажу сього війтівства братам Юшку і Федору, дозволяючи їм при тім поставити в селі корчму, фолюш і церкву, і надає парафію Юшку. 4 липня 1558 р.

Кор[оль] Жиґимонт Авґуст потверджує свою попередню грамоту. 14 марта 1568 p.

[Грушевський М. С. Сторінка з історії українсько-руського сільського духовенства (1899 р.), ].

Довідка у Вікіпедії:

Хата 1812 р. із с.Либохора Турківського району Львівської обл. в Музеї народної архітектури у Львові.

Стайня-стодола 2 пол.19 ст. із с.Либохора Турківського району Львівської обл. в Музеї народної архітектури у Львові.

Хата 1749 р. із с.Либохора Турківського району Львівської обл. в Музеї народної архітектури у Львові.

Млин кін.19 ст. із с.Либохора Турківського району Львівської обл. в Музеї народної архітектури у Львові.