^Тульчин м

Садиба Потоцьких

Садиба Потоцьких

Розмір зображення: 1600:569 піксел

Палац (3 корпуси і галерея) 1757 р. (вул.Леонтовича) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 13].

Комплекс старого палацу Потоцьких 1757 – 1782 рр. (вул.Леонтовича, 19) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Об’єкти палацово-паркового ансамблю Потоцьких. 1757-1782 pp. Зруйновані в 1917-1920 pp. Передбачено відтворення [Пам’ятки України, 1999 р., № 1, с. 102].

Загальні види (+)
Палац 1757 р. (вул.Леонтовича) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території…
Палац (+)
Галерея
Галерея (+)
Лівий флігель
Лівий флігель (+)
Два флігелі 1782 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки…
Правий флігель (+)
Житловий будинок 18 ст. (вул.Червоноармійська, 1/14) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.:…
Житловий будинок 1 (+)
Житловий будинок 18 ст. (вул.Червоноармійська, 1/16) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.:…
Житловий будинок 2
2010 р. Невідомий мені фрагмент