^Тячівський район

Нижня Апша с

Перейменування: стара назва Нижня Апша, нова назва Діброва [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Постанова Верховної ради України від 5.02.2004 р. про перейменування села Діброва Тячівського району Закарпатської області на село Нижня Апша

Вкладені елементи

Церква 18 ст. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 37]; [Нариси…
Церква св.Василя (+)
Церква 1776 р. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 37]. 	Церква…
Церква св.Миколи (+)
Діброва. Церква св. Петра і Павла, 1997 р. Світлина 1998 р. Джерело: Сирохман М. Церкви України: Закарпаття. – Льв.: 2000 р., с. 750. 	Діброва …
Церква св. Петра і Павла
Ворота в селе Диброва Тячевского района 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20 века). – Москва:…
[1976 р.] Ворота
[1976 р.] Ворота