Буштино смт

Історичні адміністративні поділи

Рішення про перейменування смт Буштина на смт Буштино прийняла Закарпатська обласна рада 06.04.1995 р. Дата опублікування 01.06.1995 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 23, стор. 515).

Закарпатська обласна Рада народних депутатів рішенням від 6 квітня 1995 року внесла в адміністративно-територіальний поділ окремих районів такі зміни: у Тячівському районі уточнила назву селища міського типу Буштина на Буштино.

Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки сер.14 ст. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених місць України” № 878 від 26.07.2001 р.].

Довідка у Вікіпедії:

Указ Президії ВР УРСР від 25 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Закарпатської області»: село Гандал Буштинський Тячівської округи іменувати село Тополівка. [Нині невідоме.]

Список літератури – на сайті «».