Церква Чуда арх.Михаїла

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 242]. Церква Чуда арх.Михаїла збудована у 1725 р. на місці давнішої церкви (це за селом вниз за течією р.Жилочка, на холмі за 10 саж. (21 м) від берега) – дерев’яна (з явора), дуже маленька, вівтарем на захід. На п.19 ст. була дуже ветха – розібрана, її місце відзначене хрестом. Нова церква св.Михаїла збудована у 1822 – 1829 рр. на новому місці в центрі села – кам’яна одноверха хрещата. У 1848 р. окремо збудована кам’яна дзвіниця. Іконостас 4-ярусний. Шанована ікона божої матері [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 554 – 555].