Шостка м

Шостка м

Розмір зображення: 800:568 піксел

Село згадане у податкових реєстрах 1750 – 1756 рр. [ лівобережної України 50-х рр. 18 ст. – К.: 1990 р., с. 54].

Верховна Рада України постановляє (21.10.2010, № 2627-VI): Верховна Рада України постановляє: 1. Включити в межі міста Шостка Сумської області 321,87 гектара земель, які знаходяться у віданні Ковтунівської сільської ради, 84,20 гектара земель – Ображіївської сільської ради, 14,00 гектара земель – Миронівської сільської ради, 391,75 гектара земель, які знаходяться у віданні Гамаліївської сільської ради Шосткинського району, та затвердити територію міста Шостка загальною площею 4368,82 гектара і територію Шосткинського району загальною площею 121089,18 гектара. 2. Встановити межі міста Шостка Сумської області згідно з додатком ( 2627а-17 ).

Цифрова карта міста: .