Церква св.Михаїла

Церква [Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 242]. Церква була (піп відомий з 1721 р.) – розібрана. Нова церква св.Михаїла збудована у 1755 р. (напис над дверима) – дерев’яна триверха. Стара дерев’яна дзвіниця стояла окремо – розібрана у 1892 р. Нова дерев’яна дзвіниця прибудована до церкви у 1888 р. Іконостас 3-ярусний різьблений [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 553 – 554].

Довідка на сайті

Довідка на сайті