Тудорковичі с

Перейменування: до 1951 р. звалось Тудорковичі, в 1951 р. дано нову назву Федорівці.

Перша згадка: 1470 р. [Історія міст і сіл УРСР : Львівська область. – К. : ГРУРЕ, 1968 р.].

Рішення про перейменування села Федорівці на село Тудорковичі прийняла Верховна Рада України 18.03.1991 р. Рішення № 847-ХІІ. Дата опублікування 09.04.1991 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 15, ст.184).

Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (18.03.1991, № 847-ХІІ): Відновити населеним пунктам Львівської області колишні їх найменування: у Сокальському районі селу Федорівці – село Тудорковичі.

Львівська обласна рада внесла в адміністративно-територіальний устрій області такі зміни: у Сокальському районі рішенням від 2 грудня 1993 року у зв’язку з перейменуванням села Федорівці – на Тудорковичі(Відомості Верховної Ради Української РСР, 1991 р., № 15, ст.184) перейменувала Федорівцівську сільраду на Тудорковичівську.