Ульські кургани

Курган № 1

Ця сторінка є заготовкою статті про об’єкт класу «Курганна група». Якщо ви маєте фотографії цього об’єкта або іншу краєзнавчу / пам’яткознавчу інформацію про нього, ви можете допомогти розвитку проекту, якщо надішлете її нам для публікації на сайті.

Для цього скористайтесь формою зворотнього зв’язку.

Вкладені елементи

Бляшка у вигляді пантери. 	Скіфія, поч. 6 ст. до н.е. 	Золото. Розміри 1.7: 2.7 см. 	Ульський курган № 1. Розкопки М.І.Веселовського, 1908 р. …
Бляшка у вигляді пантери
Пластина у формі лежачого гірського козла. 	Скіфія, кін. 6 ст. до н.е. 	Золото. Розміри 3.2: 3.9 см. 	Ульський курган № 1. Розкопки…
Пластина у формі лежачого гірського козла
Навершя, увінчане головою грифона з рогами барана. 	Скіфія, поч. 6 ст. до н.е. 	Бронза. Висота 22 см. 	Ульський курган № 1. Розкопки…
Навершя, увінчане головою грифона з рогами барана (+)