Церква св.Дмитра

Церква св.Дмитра відома з 1772 р.; перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 46; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский : тип.губ.правления, 1888 г., с. 248]. Церква св.Дмитра збудована в 1764 р. – дубова триверха. В 1841 – 1849 рр. через ветхість не використовувалась. В 1849 р. – ремонт. В 1878 – 1879 рр. – капітальний ремонт: педведено нові опорні колоди, знято бічні верхи, середній верх перероблено, зроблено нову підлогу, з церквою з’єднано нову 2-ярусну дзвіницю [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 98 – 99].