Меморіальний комплекс Сапун-гора

Розмір зображення: 768:457 піксел

Меморіальний комплекс “Сапун-гора” (Сапун-гора) – пам’ятка історії (1944-1979 роки) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Меморіальний комплекс “Сапун-гора” (Сапун-гора) – пам’ятка історії (1944-1979 роки) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Вкладені елементи

1. Диорама «Штурм Сапун-Горы 7 мая 1944 г.» – отдел Музея героической обороны и освобождения Севастополя. 	2. Памятник Славы советским…
Схема-ведута
[1990 р.] Паспортна інформація
[1990 р.] Паспортна інформація (+)
[2009 г.] Сапун-гора
Діорама “Штурм Сапун-гори 7 травня 1944 р.” (+)
Севастополь. Часовня Георгия Победоносца 	Дата постройки: 1995. 	Архитектор: Г.С. Григорьянц. 	Адрес: Севастополь, Сапун-гора. 	Часовня во имя…
Каплиця св.Георгія (+)