2009 р. На Рівненщині руйнується Меморіал слави

Дата: 14.04.2009

IV пленум Рівненської обласної ради Організації ветеранів України прийняв звернення до керівництва області і міста Рівне, у якому наполягає на проведенні негайної реконструкції, благоустрою і організації постійного догляду за Меморіалом слави в обласному центрі у зв’язку з наближенням ювілейної дати – 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні, – повідомили ZAXID.NET у прес-службі Рівненського ОК КПУ.

Ветерани стурбовані тим, що цей меморіал, побудований на честь захисників Вітчизни, руйнується і перебуває у жалюгідному стані. Багато його експонатів розкрадено, пам’ятник не доглядається і не охороняється. Пленум висловив впевненість у тому, що звернення ветеранів знайде позитивний відгук у обласної і міської влади.