Пороги с

Курган

Курган

Вкладені елементи

Гривна 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Золото, емаль. Діаметр 21 см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької обл. Розкопки 1984 р. …
Гривна (+)
Дві пряжки для пояса 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Золото, залізо, бірюза, емаль. Діаметр 5.9 см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької…
Дві пряжки для пояса (+)
Пряжка для пояса 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Золото, емаль. Розмір 3.7: 3.1 см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької обл. Розкопки…
Гарнітура пояса (+)
Браслет 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Золото. Розмір ? см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької обл. Розкопки 1984 р. 	Вінницький…
Браслет
Меч 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Залізо, дерево, шкіра, золото, емаль. Довжина 54.5 см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької обл.…
Меч
Кубок 	Сармати. 4 чв. 1 ст. н.е. 	Срібло. Висота 10.5 см. 	Курган біля с.Пороги Ямпільського району Вінницької обл. Розкопки 1984 р. 	Вінницький…
Кубок (+)
Джерело: Gold der Steppe: Archaeologie der Ukraine. – Schleswig: 1991, S. 215.