Гірське м

Історичні адміністративні поділи

Верховна Рада України постановляє (07.10.2014, № 1693-VII): 1. Змінити межі Перевальського і Попаснянського районів Луганської області, збільшивши територію Попаснянського району на 14174,00 гектара земель за рахунок передачі до його складу 1324,00 гектара земель – Гірської міської ради (в тому числі територію міста Гірське).

Верховна Рада України постановляє (09.12.2015, № 885-VIII): 1. Змінити межі міста Гірське Попаснянського району Луганської області, збільшивши територію міста на 77,39 гектара земель, що знаходяться у віданні Голубівської сільської ради Попаснянського району, та затвердити територію міста Гірське загальною площею 1295,78 гектара. 2. Встановити межі міста Гірське Попаснянського району Луганської області згідно з додатком.

Верховна Рада України постановляє (08.09.2016, № 1517-VIII): 1. Змінити межі міста Гірського, збільшивши його територію на 327,0 гектара земель за рахунок передачі до його складу 327,0 гектара земель, що знаходяться у віданні Голубівської сільської ради Попаснянського району (у тому числі територію села Оріхового), та затвердити територію міста Гірського загальною площею 1651,0 гектара. 2. Встановити межі міста Гірського Попаснянського району Луганської області згідно з додатком. 3. Кабінету Міністрів України в межах повноважень забезпечити координацію дій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, пов’язаних із зміною і встановленням меж Попаснянського району Луганської області.